Rabu, 19 September 2012

hadiah lagi , hadiah lagii

Assalamualaikum w.b.t,

Hai, daya slalu lambat update blog, maklumlah bz facebook je sampai lupa yang daya nie ade twitter lah, instagram lah, blog, churp churp, nuffnang dan lain lain lagi .. ntah ape laa istimewa nye facebook tuu kan kan .. hahaha ..

Pada hari Sabtu yang lepas, 15 September 2012, sidia mmg nak datang PERAK sebab nak jumpa daya .. daya bgtau laa ade kat mane sume laa , time tu daya hang out dengan kawan lame kat Marina Island .. sidia dalam perjalanan nak ke Manjung .. daya tanya dia, ade kat mane sume , dia terlepas cakap yang dia ada kat kedai teddy bear .. daya tersenyum sorg sorg .. okay takpe lahh , dah terlepas cakap nak wat camne , dia ingat nak bagi surprise tapi tak jadi sbb dia dah kantoi kan sendiri .. HAHA lawak plakk jadinya ..

haha, malas nak cite pepanjang , sbb bukan korang baca pon kan kan .. hahaha .. just want to tunjuk gambar je .. thank you for singgah , hahaha ..

teddy yang gemok, pelok pon best..
sempat hambek kat instagram je pic nie , malas nak transfer kat lappy bagai .. hahaha .. time nie kat karaoke 5star .. semua perempuan , die sorang je lelaki .. ngee
thankyou ..

Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

Ahad, 9 September 2012

blog berwajah baru

Assalamualaikum,

Hai harini daya nak bagitau yang daya da ubah blog daya kepada yang baru , wakaka! *tu pon nak bgtaw*. Kalau tak dulu wane pinkk pinkkk comel kann .. Now tetibe rase da menyampah tgk yang lame, so ubah kepada wane purpulishhh gituu .. Header pon tukar siapp .. makan mase yang lame juge laa nak buat header tuu ..

Header gune potoshop je .. itu pon pening nak ngedit yang macam mane ..  tapi bila da buat jadi senang plakk .. walaupun cam tak style katekoo ..

So daya buat just sesimple je , hasil dari tangan sendiri .. sebenarnya tak rety nak gune potoshop nie , tapi bedal je tgk tgk menjadi .. yang wane purple blakang tu background blog , curik dari kak lyssa comel,hehe .. header tu just amik transparent je .. cantik takk ? haha ! sekadar berkongsi je .. :)



Dah baca? Tinggalkan komen ye ..