Khamis, 22 Disember 2011

Rabun warna

..
..

..
......
....
......
-----
---
---



p/s: cek la mata anda dulu yee....


**Lukisan aku cantik, ade masalah?



 



Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

Hai penakut !

Tak semua kau rancang akan berlaku
Mungkin nasib tak menyebelahi aku
Entah mengapa engkau yang aku cinta
Mungkin lebih baik kau ku lepas saja

Chorus
Ini tidak adil tidak adil baginya
Ini tidak adil tidak adil bagiku
Ini tidak adil
Untuk engkau bertanya jika ku mencintaimu juga
Tidak adil tidak adil baginya

Kau tak pernah cuba memahami aku
Cinta kau ucap tak pernah engkau tunjuk
Dan bila tiba saat ku kehilangan
Beban yang tak pernah cuba kau ringankan

Ulang Chorus

Kau bukan milikku
Dan aku memang penakut
Mengakui cinta kepadamu
Seribu kali ku cuba ucapkan
Bila bersamamu
Kau bukan milikku
Dan engkau pun tahu
Kau bukan milikku


Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

Rabu, 21 Disember 2011

Wordless Wednesday # rage


Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

Selasa, 20 Disember 2011

be my prince

Assalamualaikum w.b.t,

Hai, jap g nak tengok nada cinta, hehe, sedap mata memandang kalau awak tengok gamba nih kann ,

Ayunye kann, sopan santun, baik budi bahasanya, cantik paras rupa, senyumnya pon manis, sempurna akhlaknye(kembang tetibe). Suke tengok pic kartun muslimah nie, aku la yang lukis nie, hahaha, kepada lelaki , kalau nak cari isteri, carilah wanita seperti ini okayy, saya taklah baik sangat, tetapi saya sedang cuba berubah ke arah ini.

Apabila seseorang lelaki menyuruh wanita tersebut menutup aurat, adakah wanita tersebut lakukan? Kita takleh nak paksa kalau wanita tersebut taknak, kalau wanita tersebut terbuka hati untuk berubah, Alhamdulillah. Lelaki ponn kene berubah jugakk yee, supaya perempuan pon akan tertarik dengan anda , percayalah....

Saya nak share sikit :


“Perempuan dikahwini atas empat perkara; kerana hartanya, keturunannya, ke cantikannya dan agamanya. Pilihlah perempuan yang beragama, nescaya kamu akan diberkati Allah.” (Riwayat Bukhari, Muslim)


Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

header kebudakan

Assalamualaikum w.b.t,

dah lame tak update blog. Harini ade bende nak share sikit , HAHA , asyik pakai header yang same je , nak jugak tukar yang baru , nih ha header agak kebudakan sikit , boring boring takde watpe , so aku cipta header sendiri , tengok macam lawak , tapi apakan daya , aku tangan IT bukan tangan artist !! (ehem ehem) , 

















1st time jadi cam gini , lepas aku cut latar belakang tuu , memandangkan adek aku taknak terbabit skali , so aku padam gamba dye , just tinggal aku gn payung jea , HAHA , tapi bile gamba aku sowg je , tak meriah kann , so aku amik pengganti ...... nak tahu sape ?????

 Haa , dah siap ponn , itulahh pengganti aku , kesian dye jadi mangse si malang ,dah la tak dpt payung , kene hempap batu pulak tuu , (hihihi) just for fun , sila silalahh blogwalking :))

p/s : aku tak sehebat si pelukis :)
Dah baca? Tinggalkan komen ye ..