Selasa, 29 Mac 2011

kenapa ?


Mesty korang tertanya tanya KENAPA aku wat entry nih kan? Nak tahu sebab ape? Aku pon tak tahu la ape sebabnya kan. Kang ade plak yang terasa. Tapi suka hati aku la aku punye blog nak tulis ape pon. Semenjak dua menjak dan tiga menjak ni kan aku rase perangai aku dengan budak dorm aku lain lahh terutamanya elin n leha. Kau tahu tak, sebagai kawan mesty la ade terasa gn dye. Dye pon kawan baik aku jugak, n bile aku tengok dye dah lain je, mesty la kite terasa kan? tol tak ? Skang nih aku nak kurangkan bersembang gn gelak at dalam dorm sebab "orang kata, dalam hostel tu ade bela something else? betol ke tak tu aku was was la sebab dulu mase aku baru 1st time masuk IKM ni, ade budak kene HISTERIA. Lebih kurang dalam 20 orang la yang kene. Time tu aku takot sangat sangat, then aku baca la doa banyak banyak sebab nak mengurangkan takot n nangis aku ni. Ade akak senior kate, jangan menangis, sebab "bende" tu suke. Okay aku pon dengar je la kan. Sudah selesai la cerita nih. Papepon aku SAYANG kawan kawan terutama ANISA, ELIN n LEHA. Hope frenship kite berkekalan okayy. Assalamualaikum w.b.t.



Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

Sabtu, 26 Mac 2011

fixie oh fixie !

Assalamualikum w.b.t,


Cantik kan FIXIE ni? Ha nih la fixie baru aku. Aku baru angkat. Harga bole tahan la RM400. HAHA, nak pinjam? bole bole blahh. Aku tak rasmi agy FIXIE ni, korang mane bole sesuke aty nak pinjam. Aku nak angkat warna river blue, tapi stok abis. So ini la yang aku dapat. Aku suh orang uh upgrade sikit FIXIE ni bagi cantik cantik. So ini lah hasilnya. CANTIK tak? Tak cantik? Korang jeles la tuh kan? HAHA. Opss sebelum tu aku nak cakap yang ni hanyalah idaman semata mata. Bukan aku punye nih. Aku saje rembat gamba ni kat pakcik google. Ayat yang baris atas skali uh aku saje je tiru ayat bangga sepupu aku. HAHA. Jangan marah yaa. Aku dah lame nak FIXIE ni, tapi tunggu la dah ade duit banyak banyak, baru aku beli sebab skarang ni bnyk aku nak beli. heheh.




Yang ini pon cantik gak kan? Minat gak yang wane nih, tapi nanti lah. Kene tahan dulu nafsu nak beli nih. hehehe . Dapat buat baju corak FIXIE pon jadilah. 


Ha ini bajunye. Cantikkan? Lagi cantik kalau aku pakai. (bangge kejap). 


P/S: Siape siape yang ade FIXIE uh jagelah elok elok k. :)
Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

dah lame tak update blog

Assalamualaikum w.b.t,

Dah lame aku ta update blog sebab aku bz laa kat IKM skang ni. Bz main game je tahu! Aku tak tahu ape nak buat. Assingment ade dua lagi tak siap, usahawan ngan bi. Usahawan takpe lagi sebab buat berdua, dah nak siap dah. Bi lak senang tu senang tapi nak menghafal lagi. wohh susa nye. Ape yang aku tengah fikir skang ni aku dapat surat amaran pertama dari pihak ketua jurusan sebab ta datang dua hari KHAMIS-JUMAAT. Aku ta datang sebab minggu tu minggu aktiviti, dah la tak menyeronokkan lepas tu takde orang datang lak tu. Semua nye balik kampung. Aku pon balik lah ape lagi. Tibe-tibe lak semalam dapat surat amaran. Kene bagi sebab lak tu kenape ta datang. Aku tak tahu nak bagi sebab ape. Lawak lah, sem 2 ni aku banyak wat masalah. Mungkin akan jadi kenangan wat aku nanti. hehehe. PEACE.
 
Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

Ahad, 6 Mac 2011

Don't be sad my fren .




This is my friend NUR ANISA BINTI AHMAD RASHID.She like to snap a picture. Long time have been with you. Suka dan duka kite lalui bersama. Aku taknak kau terus bersedih lagi wahai kawan. Senyum lah demi aku . hihi . Aku tetap sayang kamu kawan. You are my besties that i will never forget you forever n ever. Jangan terpedaya dengan enemy enemy, sebab aku akan cemburu. HAHA. I love you so much.
Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

Sabtu, 5 Mac 2011

Love Story

We were both young, when I first saw you.
I close my eyes and the flashback starts-
I'm standing there, on a balcony in summer air.

I see the lights; see the party, the ball gowns.
I see you make your way through the crowd-
You say hello, little did I know...

That you were Romeo, you were throwing pebbles-
And my daddy said "stay away from Juliet"-
And I was crying on the staircase-
begging you, "Please don't go..."
And I said...

Romeo take me somewhere, we can be alone.
I'll be waiting; all there's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess,
It's a love story, baby, just say yes.

So I sneak out to the garden to see you.
We keep quiet, because we're dead if they knew-
So close your eyes... escape this town for a little while.
Oh, Oh.

Cause you were Romeo - I was a scarlet letter,
And my daddy said "stay away from Juliet" -
but you were everything to me-
I was begging you, "Please don't go"
And I said...

Romeo take me somewhere, we can be alone.
I'll be waiting; all there's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess.
It's a love story, baby, just say yes-

Romeo save me, they're trying to tell me how to feel.
This love is difficult, but it's real.
Don't be afraid, we'll make it out of this mess.
It's a love story, baby, just say yes.
Oh, Oh.

I got tired of waiting.
Wondering if you were ever coming around.
My faith in you was fading-
When I met you on the outskirts of town.
And I said...

Romeo save me, I've been feeling so alone.
I keep waiting, for you but you never come.
Is this in my head, I don't know what to think-
He knelt to the ground and pulled out a ring and said...

Marry me Juliet, you'll never have to be alone.
I love you, and that's all I really know.
I talked to your dad -- go pick out a white dress
It's a love story, baby just say... yes.
Oh, Oh, Oh, Oh, Oh.



Dah baca? Tinggalkan komen ye ..