Ahad, 16 Januari 2011

I can't Smile Without You

You know I Can't Smile Without You,
I Can't Smile Without You,
I can't laugh
and I can't sing,
I'm findin' it hard to do anything.
You see, I feel sad when you're sad,
I feel glad when you're glad,
If You only knew what I'm go ing through,
I just Can't Smile Without You.
You came along just like a song
and brightened my day,
Who'd've believe that you were part of a dream
Now it all seems light years away.
And now you know I Can't Smile WIthout You,
I Can't Smile Without You,
I can't laugh and I can't sing,
I'm finding it hard to do anything.
You see, I feel sad when you're sad,
I feel glad when you're glad,
If you only knew what I"m going through,
I just can't smile.
Now some people sa y happiness takes so very long to find.
Well I'm finding it hard leaving your love behind me.
And you see,
I Can't Smile Without You,
I Can't Smile Without You,
I can't laugh
and I can't sing,
I'm findin' it hard to do anything.
Y ou see, I feel sad when you're sad,
I feel glad when you're glad,
If You only knew what I'm going through,
I just Can't Smile Without You 


 P/s: I can't Smile without you sayang . 




Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

Sabtu, 15 Januari 2011

Bahasa Jepun The Best !

Salam 1 Malaysia,

Ni nak cerita  sikit pasal Bahasa Jepun. Aku baru je belajar bahasa Jepun ni. Sebab kat tempat belajar aku, ade kelab Bahasa Jepun. So, aku ngan kawan kawan pon take this club. 1st memang boring sebab tak tau pape. Dah lame lame, ade buku bahasa Jepun,aku pon bole la hafal sikit sikit. Senang je kalau korang fasih, tapi susah kalau korang tak tahu eja. HAHA. Meh sini aku nak berbahasa Jepun sikit.

Hajimemashite,
Watashi no namaewa NUR HIDAYAH BINTI AZIZ,
Watashi tachi Mareysia jin desu,
Ju kyu sai desu,
Perak no Manjung, karakimashita,
Dozo yoroshiku.

Bahasa Melayu nya :

Apa khabar,
Nama saya NUR HIDAYAH BINTI AZIZ,
Saya orang Malaysia,
Saya berumur 19 tahun,
Saya tinggal di Manjung, Perak,
Selamat berkenalan.

Haha, senang je bila dah hafal kan? Seronok belajar Bahasa Jepun ni. Tak boring n seronok. Arigato Gozaimasu.


Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

Oh tidak !

Oh tidak. Ape yang aku pakai semuanya jahanam. First, handphone Nokia 3310, Nokia 522o Express Music, Nokia 5310 Express Music. Now aku pakai Nokia 6630, tak lama lagi rosak la. Ni pon memory takleh baca. Aku tak tahu nak buat ape. Gambar, lagu semua hilang . Haihh , nak take picture pon dye kate , SYSTEM ERROR. Maybe aku ni memang tak bole pakai handphone kot. Dapat elaun nanti aku tak tahu la nak beli handphone baru ke tak. Aku nak beli sony. Maybe rosak jugak kalau aku pakai. Aku buntu ni.

Ini handphone yang aku gune sekarang. Orang bagi, so aku amik je la.
 
P/s: Maybe lepas abih belajar, aku kene bukak kedai handphone. HAHA. Sebab semua handphone nanti kalau rosak, boleh tukar yang lain. Tak lama lepas tu bankrup.
 
Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

Saya suka tgk cerita My Girl

 Dalam beberapa tahun terakhir, drama Korea memiliki populariti meletup di seluruh dunia. Dari Taiwan ke Mongolia ke pantai Amerika, melodrama Korea tegang yang telah berpesta selama bertahun-tahun telah menjadi pakan untuk penggemar baru di tempat yang jauh. Kritik boleh debat manfaat drama, dan pengkritik budaya boleh menganalisis apa itu yang membuat drama ini begitu popular, tapi ada sedikit perselisihan bahawa mereka tulang punggung Wave Korea.
 Ju Yu-Rin, Seol Gong-Chan, Seo Jeong-Woo, Kim Se-Hyeon


Klik sini untuk tengok cerita my girl



Never Say Goodbye


Dah baca? Tinggalkan komen ye ..