Jumaat, 17 Disember 2010

MC DONALD !

Saya suka makan kat MCDONALD sebab sedap la jugak . HAHA .
Saya suka double cheese burger . 

Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

Isnin, 13 Disember 2010

so bored

Assalamualaikum w.b.t dan salam 1 Malaysia .


pada hari ini memang amat memboringkan . aku bersama compact aku yang selalu menemani aku siang dan malam . aku tak tahu ape yang nak dibincangkan nih . tapi aku nak cerita sikit pasal pesta PULAU PINANG . korang dah pegy belom ? kalu belom , pegy lahh , memang best gila . aku yang 1st time pun tergoda dengan barang barang kat sane . murah murah 10 hinggit 10 hinggit . maka aku dengan tanpa segan silu pun pergi la kat kedai tuh , aku beli beg n tshirt . bole laa abih 20 hinggit je . HAHA . lenguh lenguh kaki, ponggong , tangan , siku , ibu jari sume laa . gara gara penat berjalan . best wohh . pastu kitorang naik FERRY . pening gak lahh , nak muntah aku . bergoyang goyang macam main pusing pusing . yang lawaknye my MOM . opss PRIVACY . hihihi . aku pun pelik lah , kat pesta PULAU PINANG tuh kan tandas awam nye ade 4 , masing masing bila buang air tuh nak dekat setengah jam aku menunggu . ape yang dibuat ntah la yop .bayar 20 sen lak tuhh . HAHA . aku nih cerewet sikit . pas g PESTA tuh , kami sekeluarga beransur pulang . pastu jalan jalan kat JAMBATAN PULAU PINANG . memang cantik pemandangan , dengan lampu lampu berkerlipan . perhh , lawa lahh . tapi masalahnye kamera aku rosak !! macam mane nak tangkap gmbar ? hmm , aku sedih laa kamera aku rosak . baru ingat nak bergambar , tapi nak wat cane , tak kesampaian . tapi kan time kat sane , ade mamat nih aw , memang sebijik muke cam kawan aku . dengan gaya nye , nerd nye . wahh , miss him lahh ! . HAHA . now , pada 4:18 AM , aku menulis blog ini dengan sebelah tangan je( konon hebat ) HAHA . family dari johor turut memeriahkan suasana . best . okayy lah mase untuk tidor . esok compem bangun lambat . bye . wasalam .


Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

Jumaat, 3 Disember 2010

New Trendly yang aku minat


Assalamualaikum w.b.t,
Zaman skang nih kan zaman fesyen . Ramai yang gayakan diri dengan pelbagai baju , seluar , accessory sume . kat bawah nih aku tunjukkan ape yang aku minat sahaja . bagi yang tak suke tu , mungkin korang lebih minat ala ala Metal , Sunny , emo n macam macam lah . bagi aku , aku just nak yang simple jea . Tapi peduli ape aku kalu aku nak fesyen camnih . HAHA . meh meh sini tgk bawah .
 Aku minat t-shirt nih , simple jehh , warna cantik n kain jenis bergetah . kalau boleh aku nak gayakan baju nih gn cardigan , tapi takde yang menarik minat laa . bole pkai dgn seluar jeans or seluar tied .


Cantik kan kemeja nih . bole laa gayakan dengan sandal gn beg . nice wohh .


Minat jeans pattern camnih . npk retro sikit kan . bole laa pakai gn kasut atau sandal .
 

 
 Hadoyy nafsu shopping betol . kalu la aku dapat sandal gn kasut camnih . bergayalah aku wehh . HAHA . smart lolx <3 .


 Suke suke . beg n gelang nih npk trendly sgt . jenis aku suke warna gelap gelap sikit . baru HOT ! huhu .

 Agak retro sikit lah kan baju kurung nih . walaupun trendly zaman skang . lawa sangat .

Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

SCORR - Bila Hati Dah Sayang


Dah baca? Tinggalkan komen ye ..