Khamis, 14 Oktober 2010

Sangat minat

Aku letak picture nih sebab aku suka sangat music . macam macam lah lagu kan . Untuk menghilangkan boring . Sound with no limit . Best sangat . ini abg ANGAH aku yang wat design nih . cantik kan .


 Aku ingin menjadi seorang photographer . tapi aku tak pandai nak guna bende alah nih . hehe . Mahal nih kalu beli . Canon plak tu . MegaPixel pon cantik . compem tertarik . cuma angan angan saja . InsyaAllah kalu papa banyak duit , bodek laa . hehe . nak same camnih . hmm .

 Alaa tomey nye . suka sangat kucing nih . haihh , geramnya lahh . hehe . kalu dapat nih , lena tido . HAHA .

Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

Friends saja

Okayy firtsly aku nak bersembang tentang kawan kawan saja . Ramai kawan sebenarnya tapi ade lagi yang special .
ini salah seorang daripdanya . Nur Anisa binti Ahmad Rashid . Comel orangnya , best , satu kepala , kuat tacing , kuat makan . I like her smile .
 ini plak Sabira dgn burn . okayy la satu kepala . burn kuat gelak , yang sabira suke melawak . best laa . hehe .

Ade lagi sebenarnya , tapi takde gambar , just bgtau nama okay .
Ruby , Falihah , Elin tambok , Izati , Yati , Kecik , Ekin , Lulu , Mas , Pyja , Omey , bobby , Pan . Mereka my Frens yang bnyk membantu dalam segala masalah . thanks Yaww . Tapi ade lagi lagi yang palingg special , ABG TAHIR . HAHA .
Dah baca? Tinggalkan komen ye ..