Rabu, 19 September 2012

hadiah lagi , hadiah lagii

Assalamualaikum w.b.t,

Hai, daya slalu lambat update blog, maklumlah bz facebook je sampai lupa yang daya nie ade twitter lah, instagram lah, blog, churp churp, nuffnang dan lain lain lagi .. ntah ape laa istimewa nye facebook tuu kan kan .. hahaha ..

Pada hari Sabtu yang lepas, 15 September 2012, sidia mmg nak datang PERAK sebab nak jumpa daya .. daya bgtau laa ade kat mane sume laa , time tu daya hang out dengan kawan lame kat Marina Island .. sidia dalam perjalanan nak ke Manjung .. daya tanya dia, ade kat mane sume , dia terlepas cakap yang dia ada kat kedai teddy bear .. daya tersenyum sorg sorg .. okay takpe lahh , dah terlepas cakap nak wat camne , dia ingat nak bagi surprise tapi tak jadi sbb dia dah kantoi kan sendiri .. HAHA lawak plakk jadinya ..

haha, malas nak cite pepanjang , sbb bukan korang baca pon kan kan .. hahaha .. just want to tunjuk gambar je .. thank you for singgah , hahaha ..

teddy yang gemok, pelok pon best..
sempat hambek kat instagram je pic nie , malas nak transfer kat lappy bagai .. hahaha .. time nie kat karaoke 5star .. semua perempuan , die sorang je lelaki .. ngee
thankyou ..

Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

1 ulasan:

randy berkata...

Hi, Nice site thanks for sharing. Would it be okay to contact you through your email? Please email me back.
Thanks!
Randy
randydavis387 gmail.com