Ahad, 9 September 2012

blog berwajah baru

Assalamualaikum,

Hai harini daya nak bagitau yang daya da ubah blog daya kepada yang baru , wakaka! *tu pon nak bgtaw*. Kalau tak dulu wane pinkk pinkkk comel kann .. Now tetibe rase da menyampah tgk yang lame, so ubah kepada wane purpulishhh gituu .. Header pon tukar siapp .. makan mase yang lame juge laa nak buat header tuu ..

Header gune potoshop je .. itu pon pening nak ngedit yang macam mane ..  tapi bila da buat jadi senang plakk .. walaupun cam tak style katekoo ..

So daya buat just sesimple je , hasil dari tangan sendiri .. sebenarnya tak rety nak gune potoshop nie , tapi bedal je tgk tgk menjadi .. yang wane purple blakang tu background blog , curik dari kak lyssa comel,hehe .. header tu just amik transparent je .. cantik takk ? haha ! sekadar berkongsi je .. :)



Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

Tiada ulasan: