Khamis, 9 Ogos 2012

BASKIN ROBINS free

Assalamualaikum w.b.t,

untunglaa tempat mane yang ada BASKIN ROBINS tuu, dapat free je kann gara gara olimpik. walaupun LEE CHONG WEI peroleh maddle PERAK buat MALAYSIA.. tersangatlahh bangga.. 

dekat facebook dengan twitter ramai yang post pasal BASKIN ROBINS nie so aku pon nak gak laa post, ramai juge yang pergi sebab free.. dekat manjung memang takde pon BASKIN ROBINS nie , ahaha .. jadi kuno kejappp ..

Gambo nie dapat daripada membe kat facebook gak .. dorang dok post post , aku amik laa gambo nie .. see punye beratur panjang haa semata mata nak dapatkan ais krim tu kan .. janji mesty ditepati walaupun MALAYSIA dapat pingat perak .. kire hebat jugak laa kann ..

p/s ; serius teringin jugak nak makan ais krim nie walaupun kat manjung takde ..

MALAYSIA IS NUMBER 1 ..



Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

1 ulasan:

mecha_praline berkata...

macha pon teringin gak nak makan eskrim tu. ahaks