Selasa, 24 Julai 2012

Whatsapp? apekah itu whatsapp?





Salam Ramadhan semua umat islam,

aku dah lame dah join kegiatan sosial nie sejak aku start pakai hp canggih lagi.. canggih ke? bole tahan laa canggihnye. so lepas aku gune nie, tak ramai laa membe membe phonebook aku join whatsapp nie. ade pon dalam brape orang je, tu pon aku chat biase biase je. lame lame bosan gak woii.

dah cerita pasal bosan nie aku pon maleh laa nak berwhatsapp ni lagi, pesyaitonn sume tu. memacam boleh buat, yelaa sebab free kan, hantar gambar free. kalau gune mms biase tak ke tolak kredit tu nahh. ahh aku join pon time umo aku 16 tahun. lame tu doe, zaman zaman mat 'lempit' lagi. wakakaka.. lepas tu hp aku hilang dan entah kemana dan siapa pencurinya pon aku tak tahu.. sekali nombor talipon hilang.
oh sayang tuu..

dan lagi sekali aku beli hp baru yang lagi canggih laa dari yang lame, wakaka, aku install whatsapp balik.. aku cari balik nombor kawan kawan lame aku, nasib baik laa aku jenis diari woman punye orang, sume nombor talipon kengkawan aku salin kat diari aku tuh. dan aku lihat balik semakin ramai pulak yang join whatsapp dan ramai lagi lagi ramai.. entah ape yang best pon aku tak tahu mungkin sebab free kot iye.

dan kegiatan sosial ini lah telah mencemburui oleh kekasih hati, lalai segala-galanya.. pesyaitonn.. tak hengat orang tersayang langsung aku ni. wakaka! so aku terpakse uninstall sebab nak jage hati dia. so kengkawan ingatlah orang blakang ye.. agak agak fon canggih sangat tuu fikir lahh sebaik baiknya. ikot time yang sesuai.. bagi aku laa just have fun je whatsapp nie. sebab nak seronok chat lelaju dan free, takde lah tolak kredit iye dak.

okbaii!


Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

Tiada ulasan: