Selasa, 3 Julai 2012

Sharing is Caring

Assalamualaikum w.b.t,


Harini saya sangat bahagia bersama Family, kengkawan dan boypreng tersayang. Bole lah dalam beberapa minggu tak update belog, sebok memikirkan masa depan yang harus aku harungi. Maklumlah aku anak sulung perempuan, kene lah ikot jejak mama dalam menguruskan hal rumahtangga nie.


Aku disini dengan entri baru nak share sikit kat u all, kalau yang lelain dah tahu pasal bende nih, Alhamdulillah syukur. Yang mane tak tahu lagi tu, come come main edit edit. Kalau dulu pakai picnik je tapi skang picnik pon dah takde. Now aku nak ngedit pon skang pakai picmonkey je, Klik link ini untuk maklumat lanjut PicMonkey.


Dah tengok? Nice bukan. Macam-macam korang bole ngedit aww. Pandai laa korang nak bukak camne, free aje tak payah laa nak registration ke ape ke. *janji rock*


Okay 1st,


Korang kelik laa kat "Edit a photo" pastu nanti korang pilih la gambo yang korang nak edit, so simple je bukan. nanti keluar laa bentuk kat bawah nie.


Thats was basics edit, korang bole kelik kat auto adjust je sebab senang. List kat tepi tu macam macam ada, kelik aje laa dan ngedit sendiri okay. Nice bukan? So ape tunggu lagi? HAHAHA , sharing is caring, so  I only share what pent up in this heart. aicehh. 
Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

Tiada ulasan: