Jumaat, 22 Jun 2012

Cari kerja !

Assalamualaikum w.b.t,


Aku nak share something kat korang yang awesome, tapi game ni untuk perempuan aje. Lelaki jangan sebok laa sebab korang nak join jugak ke game nie? Mesti korang nak jadi pondan. hikhokhikhok *gelak ayam*.


Mesti korang dah tak sabar-sabar kan, mesti korang rase apa yang aku nak tulis nie just annoying je, HAHA. Nanti laa sabar itu separuh dari iman. Slow-slow dulu, kite sembang dulu. ohh god. 


Game ini dinamakan Jom Kelik-kelik. hihihi, game nie style seyh, ala korang kecik-kecik kan suke pakaikan baju anak patung, its same like this, but it is real online n just snap it! 


Jadi firstly korang mesti lah pergi ke laman web ZAWARA. Aku saje je tengok-tengok blouse yang gorgeous, tetibe aku jumpe nih :-




Klik dulu blouse yang anda mahu

Bila dah pilih baju yang anda suka, just klik pada Virtual Fitting Room.


Look that, i am look gorgeous kan. HAHAHA, korang just pakai tangan je kalau nak besar n kecik kan baju nie, so i've got a blue blouse.

DAMN! seriosly aku tak pernah ade blouse yang awesome cam gini, this is just for fun and i like it, tengok lah harga RM99.00 so expensive u know. But aku tak beli pon, just kelik-kelik je then jumpe, actually aku memang minat blouse and the game is nak tunjuk size baju korang if korang tak sure itu size korang kan , biasa lah beli online.

JUST FOR FUN !!



Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

Tiada ulasan: