Rabu, 2 Mei 2012

Tak pernah Jemu laa

Assalamualaikum w.b.t ,

Maafle jika entry saya nie entry yang jengjiwang , sirius nak jiwang sikit malam nie, nak jemu pon jemu la ye sayang :)) (suka hati laa blog guwa)




tengok tuu tengah kerja punn tak henti henti ngadap my sayang aww , HAHA , jiwang ke tak nie ? ohh ombak bawalah rinduku ini :)) sape nak format laptop orr nak service laptop mari le jumpe saya , *promote* 

sekarang saya tengah dengar Hitz.fm , (tetibe) memalam camnie sesuai dengar lagu cub sambil goyang kepala. HAHA

okayy berbalik kepada tadi, tak pernah jemu lahh ngadap henpon BiriBiri Bold 3 nie (Nokia C3 je). n then bile pegang je nset mesty akan tekan menu -->Internet --> OperaMini --> www.facebook.com. oh my mesty bosan kan bace entry kite nie. takde koje camnie laa aku hari hari suke merepek.


kauorang ada ? BiriBiri Bold 3 nie , siap wallpaper gambo Poker Face lagituu , Tahir sayang sentiasa terpahat dihati ni taww. HAHA.

cenggini laa bosan bosan ngedit n gedikk je tahu , pandai lak tuu mengulor keje malas. pastu tido kat sofa belakang tempat keje. Sirius takde customer memang tido je memanjang. udahle selalu tido lambat dok ngadap laptop je haa. Tido tak cukupp. ate berfesbukk je dok update status.


Sayang laa meyhh nset nie pemberian papa ku. lepasnie nak mintak ape lagii ye ? jengjeng kuat beno mengepauu nye aku nie... tapi takpe tak kacau kome punn. heee sampai sini je entry tah hape hape saya , gunite uollsss -.- papehal col or text sy ye 01721*9*** kalau pandai try le n nnty sy bagi hadiah BiriBiri Bold 3 ni okayy. bole kite BBM, hohoo


# tak mampu nak pakai BlackBerry :)





 
Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

Tiada ulasan: