Khamis, 2 Februari 2012

Biar berjauhan , kite tetap bahagia

Assalamualaikum w.b.t

Okay harini daya nak cite sikit ape yang daya nak luahkan kat korang sume.. 1st, rindu tuu memang rindu dekat seseorang tu, dye baik.. sekarang dye kat GMI (German Malaysia Institute).. Tapi nak buat camne, hidup berjauhan lagi bahagia dari yang berdekatan... Tapi jenis daya, daya tak kisah kalau dye nak sambung belajar, sebab daya tahu perangai dye macam mane..

Dye memang rajin , rajin sesangat.. ade la ayat dye bagi , yang dye rindu daya and dye nak sangat sangat jumpe daya.. sebak sangat.. tapi nak buat macam mane, awak tuu jauh... kalau nak datang sini pon tunggu free jee.. haritu ade la jumpe kann, tapi sekejap je itupun dye datang rumah and lepak je kat depan rumahh.. sekejap pon jadilahh dapat tengok muke awak tuu.. 

Setiap hari daya tengok gamba dye, bile ade gamba baru je, daya letak at wallpaper handset daya. begitu juga dye (mungkin).. Daya ade ingat kan dye, nanty sambung belajar, BELAJAR RAJIN RAJIN, jangan nak menggatal je.. hihihi... dye ade cakap yang kenangan paling dye tak dapat lupekan time pergi IPOH, jenjalan kat sane.. sebenarnya banyak kenangan, tapi dye kate itu yang paling best , nak buat camne..


Haa time nie 1st time dye kat GMI tuu, wahh betapa sweetnya awak kann, geramnyee... HAHA.. tapi baju GMI tu cantik sangat.. daya suke bile dye pakai baju yang berkolar.. membuatkan dye nampak smart!! jangan kembang yee awak <3
                        
Time nie dye kat bilik cisco, wahh kemain dye seronok bagitahu daya yang dye kat bilik tuu.. untunglaa.. tapi daya tak tahu lagi laa nak sambung blajar kat mane.. muke dye dah macam lecturer dah sebab dye pakai KOT tuu.. bersyukur sebab daya dapat kenal dengan dye nih.. okayy laa... ingat pesan daya...

HAHA.. saje buat muke sedih.. jangan risau sebab daya pandai jage diri daya.. time nie baru balik keje, alang alang snap je.. sebab kite tahu, dye mesty nak gambar kite... kayy bye bye !




p/s: Biar berjauhan, kerana apabila berjauhan, tak semestinya tak bahagia , peace !





Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

2 ulasan:

3no gr33ny berkata...

hamba doakan moga hubungan kalian berkekalan =)

Daya Aziz berkata...

aminn :)