Selasa, 31 Januari 2012

Seronoknya kelmarin

Assalamualaikum w.b.t,

Kelmarin 28 Januari 2012 , kat Astaka (Lapangan Terbang lahh katakan) kat Sitiawan, Perak. Adelahh rumahh terbuka Malaysia, katenye Perdana Menteri datang? iyeke? macam tak percaya jekann , untunglahhhh. Punyelah ramaii gegile orang , 1 Malaysia la katakan , name pon 1 Malaysia kompem la ade Melayu, Cina , India. Dah la ramai, bile dah ramai tuu mesty berhimpit himpit cam ape jee, tapi nak wat camne , nak tengok Perdana Menteri punye pasal , dah la kene tolak dengan orang. huishhh bengang sungguhh....

Lepas je Perdana Menteri lalu, aku just sempat rakam beliau dari belakang je, kesiannyee akuu kannn. tapi takpe laa yang penting ade abang Polis tu hensem sangatt , HAHAHAHA, hmmmm tak dapat salam dengan PM pon , dapat bergambar dengan pakcik aku pongg jadilahh... tetibe lak jumpe pak lang aku nga jage jalan kat traffic light sitiawan tuhhh.. (beria kejap)...


Seriously time nie aku penat gile meyh , dah la balik keje kul 7 tu terus g Astaka jalan kaki, sebab kete banyak sangat. Terpakse la jalan kaki, nasib baik la tempat keje aku dengan Astaka tu dekat jerr.. Time nihh aku dah rimas sangat, aku gn membe aku blah dari padang tuu sebab tak dapat salam dengan PM, HAHA , hampa sangat... Then aku sempat bergamba dengan paklang aku nihh.. handsome tak??? mesty laa handsome.. yg baju merah tu aku laa,, si tinggi... muke berminyak cm ape jekkkk.. hahaaa..


 
Then aku sempat snap gn moto nihhh, smart takk? gudd... abaikan orang belakang kayy... (peace)... malas nak edit...

 
Fuhh dah penat berjalan, ini lahh hasil yang kitorang dapat.. gambar pon blur jerr. letih laa... balik umahh aku terus tidorr.. tak pikir ape dahh.. tido dengan tudung tudung skali.. cehhh (gurau je).. So kite enjoyy !! bye bye dan selamat malam !!



 

Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

1 ulasan:

Azham Vosovic berkata...

Hehe....semangat ni nak salam PM!

wah, bagus bagus hehehe