Rabu, 11 Januari 2012

oh tempat kerja kuu (practical)

Assalamualaikum,

Hai olss yang ohsem lagi cun cecantik dan kekacak bergaya, daya tak tahu nak buat ape skarang , hanya merenung muka buku yang tak berapa nak CUN n blog yang bole tahan CUN (pe aku merepek nie) ohh dah seminggu setengah daya berada dialam pekerjaan --cehwahh-- seronok tu bekerja , macam macam pengalaman yang daya dapat aww, standard ohh budak practical kann. 1st time kerja kat kedai komputer*habaq maii, HAHA.

Tempat kerja daya bole tahan ohsemm jugaklahh , ade aircond, ade meja dan ade segala galanya lahh kan, ape yang daya buat , daya akan isi di muka buku log yang disediakan, kene keje kuat kuat nih baru lahh baik punyerr daya punye markah , tapp tepp (tepuk tangan) kene buat asignment lagi smpai bab 5, tapi ape ape pon daya suke menaip (Y).



Haa nie salah satu aku menaip , terror tak? HAHA, cunn. Ni repair windows aww , sebab asyik restart ajelahh kan, tapi takpe daya cube lagi taip taip command (uhuk uhuk). best keje camnie , repair repair , name pongg minat dari duluu kennn *muah muah.


Lastly gambo yang menggedikss lahh plak, nice bukan, daya memang takde keje nih la dye , kalau takde keje yang nak buat , so keje mengSnap laa yang menarik minat handphone C3 aku nipp , HAHA , bye olss :)

p/s: Sebenarnya saya agak pemalu sikit , harap maaf 


Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

Tiada ulasan: