Jumaat, 20 Januari 2012

Oh bicara Hati kuu

Assalamualaikum w.b.t,

Setiap hari Selasa je aku mesty akan ngadap depan TV pukul 9 malam kat Astro Prima , sebab ape taw , sebab cerita favorettt akuu tuu , alaa yang adaptasi novel tuuu BICARA HATI tuuuuu tuuuuu... Best laa aku layan sangat cite jejiwang karattteee nie , ape yang best nye ? pelakonnnye lahhhhh , HAHAHA , 




ni la novelnye, kalau bace memang feel tahap gabann laa, sebab imaginasi nye begitu kuatt , HAHA!! ohh yehh, tapi pelakon nye ponn sesuai n padannn... i loikeee... 


kann kann cantik kann hensem kan ? hahaha... ohhh Tengku Shahran dan Zahlia , sweet la awak,, dorang belakon pon okayy jep kot , tapi yang Zahlia punye watak tak berape nak same dengan dalam novel,,, selalunye macam tulah, tapi terbaikk...


Part nih sudah ponn, Zahlia terpaksa kahwin dengan Tengku Shahran sebab Tengku Shahran nak lari dari Linda tuu , gedik nak mamposs, tapi before nikah dorang ade buat perjanjian...tapi okayy gak mak n bapak shahran nie suke at Zahlia uhh (pengaruh TV kuat aku nie)... n then tunggu lahh episode yang seterusnya okayy..... Klik bawah untuk tengok Bicara Hati...




 

Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

Tiada ulasan: