Selasa, 20 Disember 2011

header kebudakan

Assalamualaikum w.b.t,

dah lame tak update blog. Harini ade bende nak share sikit , HAHA , asyik pakai header yang same je , nak jugak tukar yang baru , nih ha header agak kebudakan sikit , boring boring takde watpe , so aku cipta header sendiri , tengok macam lawak , tapi apakan daya , aku tangan IT bukan tangan artist !! (ehem ehem) , 

















1st time jadi cam gini , lepas aku cut latar belakang tuu , memandangkan adek aku taknak terbabit skali , so aku padam gamba dye , just tinggal aku gn payung jea , HAHA , tapi bile gamba aku sowg je , tak meriah kann , so aku amik pengganti ...... nak tahu sape ?????

 Haa , dah siap ponn , itulahh pengganti aku , kesian dye jadi mangse si malang ,dah la tak dpt payung , kene hempap batu pulak tuu , (hihihi) just for fun , sila silalahh blogwalking :))

p/s : aku tak sehebat si pelukis :)
Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

2 ulasan:

Damai malam berkata...

walaweeh... cantik blog ko :DD ... jgn lupa follow blog aq.. bendabaru.blogspot.com

Daya Aziz berkata...

hahaha , mekasih yaa :))