Sabtu, 8 Oktober 2011

ape khabar semua !

Assalaualaikum w.b.t,


wahh dah lame tak update blog kan, rase macam setahun jek (padahal baru brape bulan).. ape khabar ye semua? rasenye macam cakap sorang sorang plak, sebab sunyi je blog daya nie.. camne eh nak bagi blog nie ramai orang?? hehe.. daya pon tak tahu laa.. lagipon daya bukan nye pandai sgt tentang blog nie.. daya skarang dah sem 3, tak lame lagi praktikal n buat hala tuju masing2.. makin lame daya makin tinggi laa..

assignment berlambak.. hanya tinggal assignment BI, usahawan, digital n server je.. biase la budak komputer.. banyak yang tertangguh..tak tahu laa ape nak jadi dgn daya nie... malam tadi daya bermimpi yang jawapan quiz yang daya buat aritu rupenye 77 bukan 87, daya lupe nak tolak 1.. takpe laa janji dah buat... bnde tak bole nak patah balik kan..


macam mane eh nak buat katun 3D?? daya kene buat movie katun tuk promote jadi usahawan.. lau tak siap mati la kene tolak markah.. ade idea pape bagi tahu laa daya yee.. yang mane yang pro untuk gune adobe phoshobe ke adobe flash ke bagi tahu laa macam mane nak buat katun then nak bagi dye gerak sume... hehehe.... 


sekadar share aje, tiada niat pape..


Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

Tiada ulasan: