Khamis, 16 Jun 2011

cara senang untuk mencantikkan blog

Asslamualaikum w.b.t,

Hai korang, aryni nak share sikit pasal tutorial untuk mencantikkan blog. Korang letak la tutorial ape yang korang nak. Then ikut step by step ape yang dye suruh buat. Kalau berminat, bukak je link ni TUTORIAL. Kalau tak paham, bagi tahu je k. Khas untuk sesiapa yang baru buat blog. Kat situ banyak yang korang perlu edit. Paling senang dan mudah untuk mengikut step nye.

Semoga Berjaya .


Jom main kejar-kejar nak? hehehe.

Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

3 ulasan:

Inugami Zamura berkata...

nak mencatikkan pun kena berpada2 tau..coz makin cantik that mean makin banyak widget and that mean your blog will be heavy..so sometime simple macam blog awak dan saya pn dah ok ^^

Daya Aziz berkata...

yesss thanks yaaa

Tanpa Nama berkata...

yeuuu bestnye , thanks for sharing ,