Selasa, 14 Jun 2011

best DJmyOnlineFM

Assalamualaikum w.b.t,



Hai u all, lame la aku tak update blog kan. ape cerita yer harini? oke aku nak kongsi sikit korang kat link ni, memang tebaik la. korang bole letak nickname ape yang korang nak, then bole chatting bersama deejay kat ruangan chat tu. Selain itu korang bole mintak lagu ape yang korang suke, ikut kepada lagu yang dye ade la kan. Nanti dye akan putarkan lah lagu ape yang korang mintak. paling best layan waktu midnight bersama deejay saiful. hehe, untuk maklumat lanjut, silalah klik SINI . Hope korang terhibur :)
Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

Tiada ulasan: