Selasa, 29 Mac 2011

kenapa ?


Mesty korang tertanya tanya KENAPA aku wat entry nih kan? Nak tahu sebab ape? Aku pon tak tahu la ape sebabnya kan. Kang ade plak yang terasa. Tapi suka hati aku la aku punye blog nak tulis ape pon. Semenjak dua menjak dan tiga menjak ni kan aku rase perangai aku dengan budak dorm aku lain lahh terutamanya elin n leha. Kau tahu tak, sebagai kawan mesty la ade terasa gn dye. Dye pon kawan baik aku jugak, n bile aku tengok dye dah lain je, mesty la kite terasa kan? tol tak ? Skang nih aku nak kurangkan bersembang gn gelak at dalam dorm sebab "orang kata, dalam hostel tu ade bela something else? betol ke tak tu aku was was la sebab dulu mase aku baru 1st time masuk IKM ni, ade budak kene HISTERIA. Lebih kurang dalam 20 orang la yang kene. Time tu aku takot sangat sangat, then aku baca la doa banyak banyak sebab nak mengurangkan takot n nangis aku ni. Ade akak senior kate, jangan menangis, sebab "bende" tu suke. Okay aku pon dengar je la kan. Sudah selesai la cerita nih. Papepon aku SAYANG kawan kawan terutama ANISA, ELIN n LEHA. Hope frenship kite berkekalan okayy. Assalamualaikum w.b.t.



Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

Tiada ulasan: