Sabtu, 26 Mac 2011

fixie oh fixie !

Assalamualikum w.b.t,


Cantik kan FIXIE ni? Ha nih la fixie baru aku. Aku baru angkat. Harga bole tahan la RM400. HAHA, nak pinjam? bole bole blahh. Aku tak rasmi agy FIXIE ni, korang mane bole sesuke aty nak pinjam. Aku nak angkat warna river blue, tapi stok abis. So ini la yang aku dapat. Aku suh orang uh upgrade sikit FIXIE ni bagi cantik cantik. So ini lah hasilnya. CANTIK tak? Tak cantik? Korang jeles la tuh kan? HAHA. Opss sebelum tu aku nak cakap yang ni hanyalah idaman semata mata. Bukan aku punye nih. Aku saje rembat gamba ni kat pakcik google. Ayat yang baris atas skali uh aku saje je tiru ayat bangga sepupu aku. HAHA. Jangan marah yaa. Aku dah lame nak FIXIE ni, tapi tunggu la dah ade duit banyak banyak, baru aku beli sebab skarang ni bnyk aku nak beli. heheh.




Yang ini pon cantik gak kan? Minat gak yang wane nih, tapi nanti lah. Kene tahan dulu nafsu nak beli nih. hehehe . Dapat buat baju corak FIXIE pon jadilah. 


Ha ini bajunye. Cantikkan? Lagi cantik kalau aku pakai. (bangge kejap). 


P/S: Siape siape yang ade FIXIE uh jagelah elok elok k. :)
Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

1 ulasan:

Inugami Zamura berkata...

wau..entry ni la paling comel bg saya..
nice job sis..
BTW,I've followed you..
so follow and comment me back ok~