Selasa, 9 November 2010

Aku nak dok luwa , tanak dok HOSTEL !

Assalamualaikum w.b.t .


cerita pasal nak dok luwa nih kan . arytu aku pegy amik borang nak dok luwa . so aku dah isi isi borang sume . then , aku anta laa kat timbalan pengarah . so dalam satu masa aku nga blaja IT . timbalan col . dye cakap mao jumpe aku . aku pon pegy lah jumpe dye . sembang sembang jap pasal nak dok luwa nih . reason yang aku bagi , tak memadai . aku rase nak hentak je , tapi aku saba agy . dye suh gak aku dok hostel . dye cakap , lau sem 1 takleh gune extension , sem 2 gune lahh . eyyy ! aku berbulu betol . dye plak cite pasal mase dye kecik kecik dulu . huhh , so nak bangge lah ? hmm , aku saba je . dye cakap STUDY SMART not STUDY HARD . kalu study hard nih study yang gila gila an . so study smart dah laa . time nak main , main , time nak blaja , blaja . haihh , alamak , kalu dalam IKM tu nak blaja pon susa nak wat cane ? jadi , dye wat keputusan , kalu sem 1 nih aku bole capai 3.5 pointer , tanpa reason , dye hanya perlu sign n aku boleh lah dok luwa terus . HAHA . takpe ahh . INSYAALLAH . kalu lahh aku bole capai , kalu tak bole , alamat nye aku kene dok hostel la selama 2tahun . huhh . doakan lah aku supaya dapat 3.5 pointer ke atas okayy . AMIN .


p/s: Aku harap dapat dok luwa ! nak jugak nak jugak . :) 

 

Dah baca? Tinggalkan komen ye ..

2 ulasan:

ZACK a.K.a FIM berkata...

ala relex je la..kteorg pon tertekan gak dok dlm hostel tu..tp sabar je la..tinggl sethun je lagi...lepas tu kte bebs...ok..yg penting kte bersam...

Ini Daya Aziz . Dia baik tapi kadang kadang sensitif berkata...

okayy ibu . i will .